0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» на Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2017

9 квітня під час Київського міжнародного півмарафону Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2017 відбувся благодійний забіг на дистанцію 2 км під назвою «Переможці» на підтримку однойменного проекту «1+1 медіа».

Мета забігу - допомогти ветеранам АТО, які втратили кінцівки у бойових діях на Сході України. 50% стартового внеску буде перераховано на придбання спортивних протезів для поранених з ампутацією. Разом із тисячами киян і гостей столиці, представників влади та культури, до заходу долучилися й співробітники оператора державних лотерей «М.С.Л.». 

Історія соціального проекту «Переможці» розпочалась рік тому. Ініціювали та організували його у лютому 2016 року ТСН (новини на телеканалі 1+1) і журнал VIVA!

Куратор: телеведуча і волонтер Соломія ВІТВІЦЬКА.



Старт на дистанції 2 км став символічним, адже пропонується зробити не просто перший крок до великих дистанцій, а й підтримати ветеранів АТО. Ситуація, у якій перебувають ветерани та волонтери АТО, на жаль, досі потребує громадської уваги та підтримки. Цього разу бігли, щоб подякувати ветеранам за їх подвиг та підтримати ветеранів з інвалідністю, а також допомогти придбати спортивний протез Олексію АВАНЕСЯНУ.

Олексій АВАНЕСЯН – людина вражаючої сили духу. Який втратив ногу в Іловайському котлі, але не втратив силу духу. Йому стало сил прийняти важке поранення і наполегливо боротися, щоб знайти щастя в своєму новому житті. Його історія надихнула безліч ветеранів АТО, які отримали поранення на фронті, і стала для них підтримкою в процесі реабілітації.


Поділитись:
10 квітня 2017
Ми у Viber!