0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Робітник залізниці став мільйонером

19 березня стало відомо про появу нового мільйонера, якому в 919-му тиражі лотереї «Лото-Забава» пощастило виграти 1 000 000 гривень. Один з головних призів щасливцю приніс лотерейний білет №0001392, що був придбаний у м. Полтава в «ЛОТО маркеті», який розташувався за адресою: вул. Соборності, 76 (у минулому вул. Жовтнева).

Уже наступного тижня після зриву одного мільйону гривень, до представництва оператора державних лотерей «М.С.Л.» звернувся чоловік на ім’я Володимир – володар омріяного багатьма українцями лотерейного білету та герой сьогоднішньої новини.

Виявилось, що хоч виграшний білет і було придбано у Полтаві, насправді 44-річний мільйонер проживає у Харківській області. А зіграти в «Лото-Забаву» в іншому місті довелося через те, що на той час Володимир відвідував своїх батьків, що якраз проживають у Полтаві.  До речі, батьки переможця, зіграли чималу роль у тому, щоб їх син став мільйонером.  

Зі слів Володимира, захоплення лотерейною грою той перейняв саме від батьків, в особливості від свого батька, адже той є справжнім шанувальником найпопулярнішої сімейної лотереї України. Більш того, одного разу батьку Володимира  пощастило побувати у студії «Лото-Забава» на розіграші в якості одного з гравців основного складу! Нажаль, сектор, в якому випало сидіти батькові мільйонера того разу, не був призовим, але приємних вражень після відвідин студії залишилось чимало.

Сам Володимир почав купувати свої перші лотерейні білети більше 10 років тому. Зізнається, що дуже кортіло виграти чималі гроші. Тепер, коли одна мрія здійснилась, переможець планує в першу чергу надати фінансову допомогу своїм батькам та дітям.

Традиційно, лотерейний оператор запропонував переможцеві стати членом «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та узяти  участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», але, нажаль, Володимир був змушений відмовитися від ексклюзивної програми за сімейними обставинами.

Оператор державних лотерей ще раз вітає переможця та бажає не зупинятися на досягненому, адже за мільйоном гривень стоїть джек-пот «Лото-Забава» розміром у 3 мільйони гривень!

Поділитись:
7 квітня 2017
Ми у Viber!