0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Уперше: міжнародний кіноконкурс від «М.С.Л.» з головним призом $1000

1 квітня 2017 року стартував міжнародний кіноконкурс під назвою «Молодість – безпрограшна лотерея» (англ.: Youth is a win-win lottery), який проводиться під егідою найбільшого лотерейного оператора України «М.С.Л.» у рамках 47-го щорічного Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

Головний приз творчого змагання – $1000 – отримає автор відеоролику довжиною в 1 хвилину, який краще за інших розкриє тему соціальної користі лотерей. Окрім головного грошового бонусу, володар найкращої роботи продемонструє свою відео-роботу на церемонії закриття КМКФ «Молодість», що відбудеться 29 жовтня 2017 року, де її побачать справжні професіонали у сфері кіно.

Основні правила (докладніше – на molodist.kiev.ua):

- участь у конкурсі «Молодість – безпрограшна лотерея» може взяти будь-який користувач соцмереж: Instagram, Facebook, Google+ без вікових обмежень;

- хронометраж робіт має бути не більшим за 1 (одну) хвилину;

- роботи мають бути вільною інтерпретацією теми соціальної користі лотерей для суспільства;

- вони не повинні містити політичного змісту, риторики ненависті чи зневаги, закликів до насилля, сцен насилля тощо, змісту прямого рекламного характеру;

- для участі в конкурсі необхідно розмістити відео, яке відповідає умовам конкурсу, на власній соціальній сторінці в: Instagram, або Facebook, або Google+, або YouTube каналі та заповнити заявку на участь на сайті: molodist.kiev.ua;

- відео може бути знятим на будь-який гаджет, із застосуванням монтажу чи без.

Звертаємо увагу, що від кожного учасника за весь період конкурсу може бути подана 1 робота у період із 1 квітня по 1 жовтня 2017 року.

21 жовтня в рамках конкурсу експертним журі буде обрано 10 найкращих робіт серед роликів, зареєстрованих до участі. Ці роботи демонструватимуться протягом усього періоду проведення КМКФ «Молодість» у фойє кінотеатрів, де проходитимуть фестивальні кінопокази.

Ім’я головного переможця та власника 1000 доларів США буде відоме 28 жовтня 2017 року. А вже наступного дня відбудеться урочиста церемонія вручення нагороди переможцю.

Довідка:

Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» — найбільший сучасний кінофестиваль в Україні. Проводиться в останню декаду жовтня кожного року. Фестиваль вважається однією з найбільших спеціалізованих кіноподій України та Східної Європи за версією Міжнародної Асоціації Кінопродюсерів (FIAPF).

Нагадаємо, що з 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором головної нагороди (Гран-прі) КМКФ «Молодість».

17 серпня 2016 року від імені Генерального директора кінофестивалю Андрія Халпахчі та Виконавчого директора Владислава Лясовського представникам оператора державних лотерей «М.С.Л.» було вручено пам’ятну відзнаку - за вагомий багаторічний внесок в організацію та проведення одного з найбільших спеціалізованих кіноівентів України та Східної Європи.

Поділитись:
3 квітня 2017
Ми у Viber!