0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Відкрите звернення до ЗМІ в зв’язку з поширенням фейкової інформації

30 березня 2017 року у ЗМІ з’явились повідомлення про те, що в середу, 29 березня, в Миколаєві оперативники управління внутрішньої безпеки Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області за дачу хабара в розмірі 150 тисяч гривень затримали організатора незаконного грального бізнесу, який, начебто, представляв мережу «ЛОТО маркет» компанії «М.С.Л.».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» офіційно повідомляє:

-  жоден співробітник компанії  не був у відрядженні в Миколаєві цього тижня;

-  жодного співробітника компанії не було затримано у Миколаєві;

-  жодних офіційних звернень до компанії щодо вищезазначеного інциденту з боку правоохоронних органів станом на 30.03.2017, 18:00 отримано не було.

В черговий раз громадськість стає свідком замовної інформаційної атаки на лідера лотерейного ринку України – оператора державних лотерей «М.С.Л.» -  з метою його дискредитації та введення людей в оману. Офіційно повідомляємо про те, що в разі, якщо першоджерелом інформації, а саме головою Миколаївської ОДА Олексієм Савченком, не буде надано офіційного спростування цього наклепу найближчим часом, компанія «М.С.Л.» буде вирішувати питання щодо захисту свого імені в юридичній площині.

Поділитись:
30 березня 2017
Ми у Viber!