0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Призове авто поїде до Львівщини

Головним призом «Великої гри» тиражу №920 від 26 березня став виграш 200 тис. гривень, що дістались власнику білета № 0255012, який придбали у Черкаській області. Проте запам’ятався розіграш виграшем чергового стильного кросоверу JAC S2, грошовий еквівалент якого становить 400 000 гривень. А дістався головний приз конкурсу «Полювання за грошима» мешканцю м. Червоноград Львівської області – пану Ярославу. Гравець, який додзвонився до студії під час ефіру, назвав букву «А», яка й принесла щасливчику автомобіль!

Виграш автомобіля не єдина приємна подія, що трапилась на знімальному майданчику «Лото-Забава» 26 березня. Крутити колесо «Щасливого номеру» цього разу приїхала Христина Сирота з Харкова на доручення своєї бабусі Надії Миколаївни, яка й стала переможницею конкурсу минулого разу, проте самостійно приїхати до студії, на жаль, не змогла. Своє завдання онучка Христина виконала на відмінно , «розкрутивши» колесо на максимально можливу суму – 50 тисяч гривень! І цей виграш настільки розчулив переможницю, що пані Христина не змогла стримати сліз щастя.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців тиражу №920 та радить звертатись до найближчих офіційних представництв для оформлення призів. Нагадуємо, що білети «Лото-Забава» можна придбати, не виходячи з квартири чи офісу, у режимі онлайн. Варто лише перейти за посиланням: https://igra.msl.ua/lotozabava/uk та оформити покупку білетів через Інтернет.

Поділитись:
27 березня 2017
Ми у Viber!