0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Підсумки вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданку з «1+1»



Інтелектуальне змагання українських знавців та шанувальників історії лотерей успішно завершилось! Сьогодні, 24 березня, фінішувала вікторина «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданку з «1+1». Під час прямого ефіру ранкової програми стало відомо про переможця третьої хвилі вікторини та суперпереможця місяця. Отже, за допомогою ресурсу random.org перемогу у третій хвилі конкурсу отримала киянка – Оксана Бугайчук. Пані Оксана була обрана методом випадковості серед усіх 861 учасника, які надали правильні відповіді у своїх коментарях до посту з запитаннями вікторини у Facebook. Третя переможниця, як і двоє її попередниць у якості призу отримає сертифікат на емоції сумою 1000 гривень, які зможе обрати самостійно.

Правильні відповіді третьої хвилі вікторини «Лотереї: Всесвітня історія»:
1. Як називалися лотереї для малозабезпечених громадян в Стародавньому Римі? Правильна відповідь: «Папірці щастя».
2. Куди надходить весь прибуток, отриманий від продажу лотерейних квитків в Ісландії? Правильна відповідь: на спорт і розвиток молодіжних проектів
3. Розіграш якої лотереї Ви можете дивитися щонеділі вранці на «1+1»? Правильна відповідь: «Лото-Забава»

За умовами вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» суперпереможець визначався методом випадковості за допомогою ресурсу random.org серед усіх 1998 учасників, які надсилали правильні відповіді протягом трьох етапів конкурсу. Суперпереможцем стала Юлія Омельяненко, яка й поїде у європейське турне країнами, де лотереї у пошані.

Крім того, ведучі «Сніданку з «1+1» нагадали про те, що в багатьох розвинених країнах світу лотереї та національний спорт йдуть рука об руку, а значні відрахування з прибутку від лотерей допомагають будувати сильну та спортивну націю. У якості прикладу була продемонстрована Великобританія, де спорт високих досягнень має серйозну державну підтримку урядового агентства UK Sport, що на одну третину фінансується з фонду національної лотереї Британії. Глядачі також дізнались про те, що в Україні лотереї теж допомагають здобувати спортивні нагороди. Наприклад, наприкінці минулого тижня на чемпіонаті світу з фігурного катання серед юніорів у Тайбеї (Тайвань) наш Ярослав Паніот увійшов до першої десятки кращих спортсменів! А допоміг Ярославу досягти таких результатів універсальний навчально-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» у Богуславі Київської області, збудований за власний кошт оператора державних лотерей «М.С.Л.», де талановитий фігурист проходив збори напередодні міжнародних змагань.

Поділитись:
24 березня 2017
Ми у Viber!