0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Lots of socks

Особливі, сонячні малюки в Україні практично позбавлені державної підтримки, а ще в нашій країні нереально знайти необхідних фахівців для соціальної адаптації цих дітей у суспільстві. І, як завжди у безвихідних ситуаціях, на допомогу приходять активісти та волонтери, завдяки яким створюються відповідні організації.
Одна з них - Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром», яка заснована в 2003 році батьками дітей з синдромом Дауна та яка наразі є членом Європейської Асоціації Даун Синдром (European Down Syndrome Association).
Місія проекту - поліпшити якість життя та створити нове майбутнє для людей з синдромом Дауна в Україні.
Єдиним джерелом фінансування організації є найрізноманітніші акції. Крім інших цікавих і вже дуже популярних активностей, щороку ця організація ініціює благодійну акцію, присвячену 21 березня (Всесвітньому дню людини з синдромом Дауна), і проводить добре відомий закордоном флеш-моб «Lots of socks» в Україні. Двадцять перший день третього місяця був обраний, щоб показати, що синдром Дауна пов'язаний з наявністю в клітинах людини 3-ї хромосоми в 21-ій парі. Суть полягає у тому, що всі, хто виражають толерантність і підтримку людям з синдромом Дауна, 21 березня надягають яскраві, непарні шкарпетки, як символ додаткової хромосоми. Також, можна більш креативно підійти до теми флеш-мобу та зробити зі шкарпеток шарф, краватку або прикріпити на лацкан піджака чи до сумки. Із року в рік в акції приймає участь все більша кількість представників українського шоу-бізнесу, спортсменів, митців та інших публічних людей. Безпосередня участь в акції та залучення своїх рідних, друзів, колег є надзвичайно важливим для загальної справи. Викладайте всі світлини в соціальні мережі та підтримайте людей із синдромом Дауна, адже вони такі ж українці, як і ви!
Чимало співробітників оператора державних лотерей «М.С.Л.» також взяли участь у цій акції, придбали для цього за символічну суму брендовані кольорові шкарпетки та вдягають їх сьогодні по всій країні.

Поділитись:
21 березня 2017
Ми у Viber!