0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Остання акційна переможниця завітала за своїм авто

Неймовірна історія трапилась під час прямого ефіру 919-го тиражу від 19 березня. До студії завітала остання переможниця весняної акції «4 авто за 4 тижні» - Вікторія Мельник з Києва, щоб отримати призовий сертифікат та ключі від автомобіля з рук ведучих програми, та раптом виявилось, що цей виграш далеко не перший у нашої героїні, також, як і приїзд до студії. Три роки тому, у 2014 році пані Вікторія вже «засвітилась» у прямому ефірі «Лото-Забава» під час нагородження переможців святкових розіграшів «Святкуємо весело, даруємо щедро!», приурочених до 15-річчя лотереї. Тоді наша героїня стала щасливою власницею призового сертифікату на 210 000 гривень, сьогодні ж – ключів від автомобіля JAC S2, грошовий еквівалент якого становить 400 000 гривень!

«Я не просто здивована, а шокована! Чесно кажучи, після першого виграшу була майже впевнена, що більшого успіху ніколи не доб’юся. У мене немає слів. Є велике щастя!», - саме такі слова сказала пані Вікторія, намагаючись описати свій емоційний стан після другого крупного виграшу.

Вітаємо Вікторію Мельник з таким щедрим виграшем та бажаємо й надалі не втрачати ентузіазму до гри, грати та вигравати! Адже, попереду є нові висоти - мільйон та джек-пот.

Але це не єдиний автомобіль, що знайшов свого власника того дня. Другий автомобіль під час конкурсу «Полювання за грошима» дістався мешканці м. Одеса – Світлані, яка додзвонилась до студії та назвала букву «Н» - Надія, яка й принесла жінці не лише надію, а втілення її давньої мрії – власний автомобіль! Пані Світлана була переповнена емоціями після такого раптового виграшу і зізналась ведучим, що дуже давно мріяла про такий приз. Вітаємо переможницю та очікуємо у найближчому представництві для оформлення такого довгоочікуваного виграшу!

Поділитись:
20 березня 2017
Ми у Viber!