0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У Полтаві виграно 1 000 000 гривень!

919-й тираж від 19 березня ознаменувався тим, що у «Великій грі» був розіграний 1 млн. гривень! Таким чином, народився третій мільйонер 2017 року та 262-ий мільйонер на рахунку лотереї «Лото-Забава» за весь час її існування.

Наразі про переможця відомо, що білет №0001392 був придбаний у м. Полтава у «ЛОТО маркеті», який розташований за адресою вул. Жовтнева, 76. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає гравця з перемогою та з нетерпінням очікує у найближчому представництві для оформлення призу.

Переможець традиційно запрошується до Києва, щоб узяти участь у спеціальній VIP-програмі - «Два дні з життя мільйонера» від «Клубу мільйонерів «М.С.Л.», яка пропонується для всіх переможців лотерей, яким пощастило виграти призи від 1 млн. гривень та більше. Головна кульмінаційна подія цих двох днів - недільний прямий ефір «Лото-Забава», де улюбленця Фортуни особисто привітають ведучі - Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк й урочисто вручать почесному гостю призовий сертифікат на 1 млн. гривень.

А виграти свій мільйон не так й складно! Потрібно лише придбати лотерейний білет «Лото-Забава» за 10 або 15 гривень зі «Щасливим номером» та очікувати чергового розіграшу, які відбуваються щонеділі на телеканалі «1+1» о 9:00. До речі, з можливістю придбати лотерейний білет онлайн через Інтернет узяти участь у лотереї стало набагато легше. Варто лише перейти за посиланням: https://igra.msl.ua/lotozabava/uk та натиснути кнопку «купити білет». Нехай щастить!

Поділитись:
20 березня 2017
Ми у Viber!