0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Рікі-Тікі-Таві» на арені «Льодограю»


Одного холодного лютневого дня в УНТЦ «Льодограй» вирішили поздоровити своїх вихованців з Днем народження. І не просто привітати іменинників, а зробити свято, яке б запам’яталось на довгі роки.

Але як же зробити цей день незабутнім? У нагоді став… казковий космічний корабель «Рікі-Тікі-Таві». Саме він забрав на свій борт усіх іменинників і вирушив у подорож до незвіданих  планет.

Першою, де зупинились «космонавти», була загадкова «Угадайка». Атмосфера цієї планети спонукала пригадати пісні з улюблених мультфільмів та й поспівати разом з їхніми героями.

А далі подорож пролягла до планети «Фантик», де усі охочі змагались у кмітливості, виконуючи складні завдання, заховані у різнобарвних кульках. На «Планеті друзів» іменинники зустрілись з Пеппі Довгою панчохою, яка влаштувала мандрівникам справжнє свято, закружляла їх різноманітними іграми і нагородила призами достойних. На планеті «Музикашка» іменинники, нарешті, трохи відпочили та насолодились приємною музикою.

Чепурні повітряні кульки, сердечні привітання, чарівні пісні у виконанні старших друзів з центру «Орфей» – все це створило неповторну атмосферу свята. Незабутня подорож на космічному кораблі «Рікі-Тікі-Таві» відбулась за сприяння оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Як відомо, універсальний навчально-тренувальний центр "Льодограй" є соціальним проектом компанії «М.С.Л.». Навколо центру вже давно гуртуються шанувальники здорового способу життя, на тренування на його майданчик приїздять спортсмени не лише з Київської області, але й з різних куточків України. Втім, не лише цією функцією обмежується робота льодової арени. Для мешканців Богуслава «Льодограй» став справжнім осередком культури. Театралізовані вистави, концерти, різноманітні спортивно-масові заходи – це не повний перелік того, що відбувається на території затишної і привітної арени. Тож підтримка цікавих ініціатив з боку «Льодограю» ентузіастам забезпечена. А це значить, що попереду на нас чекають нові  пригоди, безкомпромісні турніри та театралізовані вистави.

Поділитись:
12 березня 2017
Ми у Viber!