0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Фігуристи «Льодограю» здобувають нові перемоги!

Наприкінці лютого у Кременчуці пройшов відкритий чемпіонат міста з фігурного катання на ковзанах «Українські мальви». До льодової арени «Айсберг» приїхало майже 260 спортсменів з різних міст України, а також з Тирасполя (Молдова). Завітали до Кременчука і наші юні фігуристки з «Льодограю».

За словами президента «Всеукраїнської ліги фігурного катання» Тамари Цимбал, такі змагання не лише сприяють популяризації цього виду спорту, але й привертають увагу молоді до власних фізичних кондицій, адже виконувати складні вправи на льоду може лише тренована людина.

Змагання у Кременчуці проходили у різних  категоріях. Діючі спортсмени, члени федерації, змагались у групі «А»,  хобі-клас вів боротьбу за нагороди у групі «В». Вік учасників змагань:  діти - від 6 до 17 років,  дорослі – від 21 до 45 років. Спортсмени сперечалися за перемогу у таких дисциплінах: одиночне катання, спортивні пари, спортивні танці на льоду, дуети.

Відразу хочемо зазначити, що наші відчайдушні дівчата з «Льодограю» готувались до турніру дуже ретельно. І результат, як кажуть коментатори, не змусив на себе чекати. У змаганнях в одиночному катанні Мілана Сіра й Анна Запорізька  посіли перше і друге місце. Трохи нижчі сходинки зайняли Марина Фелді та Тетяна Стрілецька. Коли ж розпочалась боротьба за перше місце у категорії спортивних танців на льоду, колектив «Льодограю» не залишив суперникам жодних шансів і заслужено завоював «золото».  

Зрозуміло, що таких  результатів дівчата  досягли не лише завдяки власній наполегливості, але й за допомогою тренера Андрія Савченка  та хореографа Михайла Васильєва. Перемозі сприяли і чудові умови, які були створені в УНТЦ «Льодограй»  оператором державних лотерей «М.С.Л.». Сучасний льодовий майданчик, якісний лід, доброзичлива атмосфера – все це сприяло швидкому зростанню майстерності юних спортсменок. Тож і не дивно, що лише за два роки тренувань фігуристки назбирали у свій кошик стільки призових місць, що й полічити важко. А головне,  усі вболівальники переконані – попереду у фігуристів «Льодограю» нові перемоги!


Поділитись:
10 березня 2017
Ми у Viber!