0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Друга хвиля вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданку з «1+1»

Раді повідомити усіх шанувальників лотерей, що сьогодні 10 березня о 9:00 стартувала друга хвиля вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданку з «1+1» та став відомий перший переможець. За допомогою  ресурсу random.org  перемогу отримала киянка Ольга Кожан. Пані Ольга була обрана методом випадковості серед усіх 406 учасників, які надали правильні відповіді у своїх коментарях до посту з запитаннями вікториниу Facebook. У цілому ж у заході узяли участь 1094 користувача Facebook.  

Оголосимо правильні відповіді першої хвилі вікторини «Лотереї: Всесвітня історія»  

1. На території якої країни сучасної Європи було проведено перший лотерейний розіграш?

Варіанти відповідей:

- Іспанія

- Франція

- Бельгія (правильна відповідь)

2. Яка лотерея є найпопулярнішою в світі?

Варіанти відповідей:

- Пауербол (правильна відповідь)

- Мегамілліонс

- Євромілліонс

3. Хто з операторів державних лотерей встановив перший національний рекорд в номінації «Найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські лотереї»?

Варіанти відповідей:

- Патріот

- М.С.Л. (правильна відповідь)

- УНЛ.

Уже відомі нові три запитання вікторини. Віднайти їх можна на сторінці Facebook «Сніданку з «1+1». Долучайтесь до цього цікавого конкурсу та не сумуйте, якщо поки що не пощастило виграти. Приємний подарунок у вигляді сертифікату на емоції сумою 1000 гривень та суперприз місяця – розіграші подорожі – європейського турне на тиждень для однієї особи у країни, де лотереї в пошані, чекають попереду. Відповіді можна залишати до 21:00 понеділка 13 березня. Розпочніть весну з яскравих емоцій! А відшукати правильні відповіді на тематику історії становлення лотерей в Україні та світі можна на нашій спеціальній сторінці «Лотереї: Всесвітня історія».   

Поділитись:
10 березня 2017
Ми у Viber!