0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Перший тираж весни та перші весняні подарунки

5 березня відлунав перший весняний тираж «Лото-Забава» 2017 року під номером 917 та приніс багато приємних подарунків. Проте, перш за все варто згадати чергову переможницю акції «4 авто за 4 тижні». Це символічно, що в акції, приуроченій до приходу весни, другий раз поспіль перемагають представниці прекрасної половини людства. Цього разу чарівною переможницею та справжньою прикрасою ефіру стала Ірина Каунова з міста Жажків Черкаської області. Пані Ірина – гравець зі стажем та грає у лотерею вже близько 10 років, білети купує самостійно. Так сталося і цього разу, що неочікуваний сюрприз у вигляді помаранчевого кросовера JAC S2 жінка піднесла собі сама. Отримавши з рук ведучих призовий сертифікат та ключі від машини, пані Ірина передала іронічне вітання чоловікові та поздоровила його з тим, що відтепер у сім‘ї на кожного буде своє авто. До речі, водійські права у пані Ірини вже є!

Наразі відома інформація про третього переможця весняної акції. Можливо ним опиниться ще одна чарівна жінка, яка подарувала собі новеньке авто? Виграшна комбінація 81431894. Призовий білет №0085435 був придбаний у м. Чернігові в Універмазі «Сіверський», що знаходиться за адресою вул. Рокосовського, 35.

За гарною традицією головний приз конкурсу «Полювання за грошима» - автомобіль, грошовим еквівалентом 400 тис. гривень, теж не залишився без нового власника. Уже черговий раз поспіль на головний приз щастить гравцям, які додзвонюються до студії під час прямого ефіру. Новою переможницею виявилась пані Марія зі Львівщини, яка назвала літеру «Г» - Геннадій та миттєво виграла гарненький кросовер.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає усіх переможців тиражу №917 та очікує переможців для оформлення призів у найближчих офіційних представництвах.

Поділитись:
6 березня 2017
Ми у Viber!