0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Вікторина «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданку з «1+1»


Сьогодні, 3 березня, на каналі «1+1» у прямому ефірі «Сніданку» стартувала вікторина «Лотереї: Всесвітня історія». Як і було проанонсовано ведучими телепрограми у офіційний День народження лотерей 24 лютого 2017 року, питання та умови вже опубліковані на сторінці Facebook «Сніданку з «1+1», що й ознаменувало довгоочікуваний старт конкурсу. Усі бажаючі вже можуть залишати свої відповіді у коментарях до посту. А позмагатись у чесній боротьбі є за що!

Щоб у глядачів та шанувальників каналу цієї весни було більше позитивних вражень – ініціатори вікторини вирішили подарувати приємні емоції! Один з тих щасливчиків, хто правильно відповість на 3 запитання вікторини цього тижня виграє сертифікат на 1000 гривень на емоції, які гравець зможе обрати самостійно. Переможець тижня визначиться за допомогою random.org серед усіх користувачів, які нададуть правильні відповіді. Проте, це не усі подарунки. Серед усіх щасливчиків, які надавали правильні відповіді протягом трьох тижнів вікторини відбудеться суперфінал у кінці березня, де головним призом стане розіграш подорожі – європейського турне на тиждень для однієї особи країнами, де лотереї у пошані.  

Не дивно, що провідні українські ЗМІ звернули увагу на таке важливе соціальне явище, як лотереї, адже в усіх розвинених країнах світу відрахування від цього виду діяльності є основними джерелами для розвитку спорту, культури та кінематографу. Історія цієї гри почалася багато століть тому, а вікторина «Лотереї: Всесвітня історія» дозволить дізнатися, чому в зарубіжному світі лотереї так високо цінуються державами, згадати найкращі лотерейні традиції СРСР і сучасної України, а також отримати інформацію про масу цікавих випадків, пов'язаних з цією сферою.

Пропонуємо долучитись до цього цікавого заходу, перевірити свої знання та виграти приємні призи. А віднайти правильні відповіді допоможе новий розділ сайту «М.С.Л.». У всіх охочих узяти участь у вікторині є час до понеділка, 6 березня, 21:00. Удачі!

Поділитись:
3 березня 2017
Ми у Viber!