0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Оновлена "Спортліга онлайн": більше видів спорту, вищі коефіцієнти!


Шановні гравці! "Спортлігу онлайн" оновлено! Відтепер Ви маєте можливість робити ставки на улюблені види спорту у ще більш зручному форматі та отримувати значно вищі виграші! Адже збільшено як кількість спортивних подій, так і коефіцієнти ставок! Також, для більшої зручності вибору Вашої ставки щоденно оновлюється розділ "Новини" та окремо створено розділ "Блог", де наші експерти роблять найточніші прогнози на найкращі матчі.

Відтепер Ви маєте можливість робити ставки не лише на стандартні спортивні події, а й на "Додаткові види спорту"! Нижче наведено список подій, на котрі Ви можете зробити ставку та слідкувати за ними у реальному часі в режимі "LIVE":

Основні види спорту: Футбол, Теніс, Баскетбол, Волейбол, Хокей, Бейсбол, Гандбол, Американський футбол, Бадмінтон, Австралійський футбол.

Додаткові види спорту: Хокей з м'ячем, Біатлон, Бокс, Шахи, Крикет, Велоспорт, Дартс, Формула 1, Футзал, Гольф, Настільний теніс, ММА, Пул, Регбі, Снукер, Мотоспорт, Гірські лижі, Вітрильний спорт та багато інших.



Спробуйте оновлену "Спортлігу онлайн" прямо зараз та насолодіться зручністью оформлення Ваших ставок! Грайте онлайн та вигравайте до 100 000 гривень! Спортліга - твоя ставка, твоя перемога!


Поділитись:
28 лютого 2017
Ми у Viber!