0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: Секрети перемоги від власника джек-поту

На початку минулого місяця, а саме 3-го та 5-го лютого, двом гравцям із різних куточків України посміхнулась футбольна Фортуна. Першому переможцеві, який зробив виграшну ставку в місті Самбір, дістався куш у 270 000 гривень. Другий футбольний знавець отримає 110 000 гривень за свою ставку, зроблену в Одесі. Протягом усього минулого місяця ми з нетерпінням очікували на появу когось із переможців і наші очікування не були марними! Тож зустрічайте пана Василя, який завдяки своїй пристрасті до футболу та жаги перемоги зірвав джек-пот розміром у 270 000 гривень.

Досягненням нашого щасливчика можна тільки позаздрити, адже той, окрім грошового призу, має прекрасну родину: дружину на ім’я Оксана, двох дітей, яким наразі 14 та 8 років, та прибуткову роботу. Зважаючи на той факт, що пан Василь працює 6 днів на тиждень, важко уявити, коли саме йому вдається знайти час на улюблене хобі, але як виявилось, ніщо не може стати на заваді в людини, яка твердо вирішила рухатись до своєї цілі. І одна з цих цілей для нього – джек-пот.

Як розповів нам переможець, футбол він полюбляв завжди, але в лотереї «Спортпрогноз» та «СПОРТЛІГА» почав грати років 6 тому. Й грає наполегливо. У «Спортпрогнозі» робить ставки щотиражу, й при цьому для Василя неважливо, які саме матчі зазначаються тиражі! Важлива лишень сума виграшу – джек- поту, адже чим вищий його розмір, тим більше жага до виграшу.

Протягом цих 6 років знавцеві вдавалось демонструвати чималі знання команд та їх здібностей, адже той часто вигравав гроші як за 10 вгаданих пар (виграючи близько 3 тисяч гривень кожного разу), так і результати 11 пар, додаючи до сімейного бюджету виграші розміром до 7 тисяч гривень! Зі слів пана Василя, поки він гадає, як саме використати виграні кошти, його старший син вже замовив батькові скутер.

Грати в лотереї наш переможець буде й надалі, адже любов до футболу нікуди не поділась із виграшем. Навпаки! Ми окремо запитали у Василя, що саме той кортів би побажати тим людям, які прочитають його історію, й наважаться повторити його успіх. І ось його відповідь:

«Як можна більше дивіться футбол. Завжди будьте в курсі подій та слідкуйте за всією статистикою, до якої тільки можете дотягнутися! Це й Інтернет, і газета «Азарт»… І найголовніше - вірте в себе! Ніколи не здавайтесь, не опускайте руки. Хоч мої рідні й не вірили в мій успіх, проте я кожного разу казав їм «От побачите! Я виграю джек-пот!». І от тепер дивіться, я виграв 270 000!».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» ще раз вітає переможця й нагадує, що вартість однієї ставки у «Спортпрогноз» - 3 гривні. 


Поділитись:
1 березня 2017
Ми у Viber!