0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможець «Голосу країни» заспіває на арені «Льодограй»

На початку весни, з 2 по 4 березня, соціальний проект оператора державних лотерей «М.С.Л.» УНТЦ «Льодограй» дебютує у новій якості. Саме цими днями, у приміщенні льодової арени, перед мешканцями Богуслава та гостями древнього містечка виступить зі своєю сольною програмою молодий талановитий співак Ігор Грохоцький. Ігор є переможцем «Голосу країни» і пісенного конкурсу «Youth Vision 2016», що проходив у Баку минулого року.

Ім’я молодого виконавця ще не дуже відоме українському слухачеві, але з кожним днем Ігор здобуває все більше прихильників. Та це й не дивно. Адже тренер Ігоря на «Голосі країни», Святослав Вакарчук, неодноразово наголошував, що хлопець є музичним вундеркіндом.

Поява на пісенних майданчиках Грохоцького частково пов'язано саме із спортом. Все дитинство і юність Ігор присвятив футболу й, маючи прекрасні перспективи у цьому виді спорту, юнак закінчив дитячу школу «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Потім грав у дублі «Динамо». Там його тренували легендарні Володимир Мунтян та Сергій Ребров. Але згодом він зазнав кілька прикрих травм. 


Після них Грохоцький вирішив використати свій природний дар, - дуже своєрідний і сильний голос, і почав наполегливо опановувати ази музичної культури. Зараз Ігор активно виступає в усіх регіонах України. Але концерт у «Льодограї» буде для нього особливим. Адже сам він родом з Київщини, з Миронівського району, а це зовсім недалеко від Богуслава.

Завдяки всебічній підтримці льодової арени з боку оператора державних лотерей «М.С.Л.», усі бажаючі зможуть послухати виступ Грохоцького протягом трьох весняних днів. Концерт буде проходити наживо, тож глядачам гарантована справжня насолода. Квитки є у вільному продажу. Під час програми передбачені вільні катання.

Поділитись:
1 березня 2017
Ми у Viber!