0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Перший переможець весняної акції завітав до студії!

916-ий тираж пройшов під знаком жіночих перемог. У студію завітала перша переможниця весняної акції «4 авто за 4 тижні» - чарівна пані Ольга Заворотнюк, щоб отримати з рук ведучих призовий сертифікат на автомобіль JAC S2 та, звичайно ж, ключі від нього! Перша перемога ще знакова й тим, що розіграш 19 лютого був приурочений до Дня всіх закоханих, тому Лариса Руснак не могла не запитати, хто ж зробив пані Ользі такий приємний подарунок? Як зізналась героїня ефіру – білети купувала самостійно, бажала зробити собі приємне, і таки зробила! Чудовий новенький кросовер симпатичного помаранчевого кольору, грошовим еквівалентом якого є 400 тис. гривень – справжня мрія майбутньої власниці водійських прав, а саме нею й збирається невдовзі стати пані Ольга.

Другою чарівною переможницею, якій теж пощастило на новенький JAC S2, стала мешканка Лисичанська – пані Альона, яка додзвонилась до студії під час конкурсу «Полювання за грошима». Назвавши літеру «П», жінка виграла головний приз конкурсу! Як зізналась переможниця, власного автомобілю не має, проте дуже мріяла про нього. Ось так в одну мить мрії втілюються у життя разом з лотереєю «Лото-Забава»!

Слід додати, що вже відома інформація про нового переможця весняної акції. Переможна призова додаткова ігрова комбінація: 71932709. Білет щасливчика №0041810 був придбаний на фірмовому столі «М.С.Л.» за адресою вул. Радянська, 5, у м. Умань. Нагадаємо, що для участі у акції «4 авто за 4 тижні» потрібно купити п’ять або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. На білетах буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Кожну комбінацію треба надіслати за допомогою окремих SMS-повідомлень на короткий номер 330 та чекати чергового розіграшу у найближчу неділю!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає усіх переможців тиражу та очікує у найближчих офіційних представництвах для оформлення призів.

Поділитись:
27 лютого 2017
Ми у Viber!