0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Зірвано черговий джек-пот лотереї «Спортпрогноз»

У лютому 2017 року вже вдруге зривають головний приз державної лотереї тото «Спортпрогноз». Так, у тиражі №644 від 5 лютого стало відомо про виграш джек-поту розміром у 110 000 гривень. Гроші дістануться гравцеві, який зробив виграшну ставку в Одесі в магазині «Спортліга», що розташовується  за адресою: вул. Болгарська, 42.

Відомо, що переможець витратив на свою гру 15 гривень, при цьому  мінімальна вартість однієї ставки складає всього 3 гривні. Нагадаємо, що за правилами проведення лотереї «Спортпрогноз», виграти джек-пот може гравець, який правильно передбачить результат проведення 12 футбольних матчів, які зазначені у тиражі. Для отримання головного виграшу необхідно правильно вказати переможців або передбачити нічию. Грошові призи також очікують на тих гравців, які зможуть правильно вгадати результат 11 та 10 пар футбольних матчів.

У тиражі №466 прогнозисти мали змогу передбачити результати матчів, що відбувалися в рамках чемпіонатів Італії, Нідерландів, Англії, Німеччини, Франції, Бельгії та Португалії.

Цікаво, що переможець з Одеси зірвав джек-пот усього через декілька днів після того, як інший футбольний аналітик у тій самій лотереї зірвав куш сумою 270 000 гривень у місті Самбір, що у Львівській області. 

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця й нагадує, що для оформлення виграшу, необхідно звернутися до найближчого представництва компанії.

Нагадаємо, що «Спортпрогноз» - єдина ТОТО лотерея в Україні зі своїм власним джек-потом і саме ця лотерея посідає перше місце серед інших за частотою зривів джек-поту серед гравців.


Поділитись:
7 лютого 2017
Ми у Viber!