0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лото-Забава: Виграно черговий мільйон та більше!

У неділю 22 січня відбувся черговий  розіграш найпопулярнішої сімейної лотереї України – «Лото-Забава» під номером 911, який приємно здивував не тільки телеглядачів, а й гостей, які були присутніми у студії.

По-перше слід зазначити, що саме в цьому тиражі народився другий мільйонер 2017 року! Так, по завершенні головного розіграшу під назвою «Велика гра», стало відомо, що одному гравцеві пощастило закреслити у своєму лотерейному білеті три горизонтальні лінії із однією пільговою підковкою, що за правилами розіграшу гарантує грошовий приз у розмірі 1 мільйон гривень.

Наразі про нового щасливчика відомо небагато: виграшний білет під номером 0231663 було придбано у лотерейному кіоску в Хмельницькій області, що розташувався в місті Шепетівка за адресою: вул. Карла Маркса, 23а.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» традиційно із нетерпінням очікує на нового переможця, й нагадує, що для того, аби отримати свій виграш, необхідно звернутись до найближчого представництва лотерейного оператора «М.С.Л.».

По-друге, окрім народження нового мільйонера, вся Україна мала змогу своїми очима побачити володаря одного з минулих головних призів лотереї. Так, до студії навідався пан Володимир Квач з Черкаської області, який став мільйонером ще наприкінці 2016 року в тиражі №904, й тільки зараз, по закінченні численних свят, приїхав до студії разом із донькою, на вручення виграшного чеку з рук телеведучих. Історію виграшу пана Володимира ви зможете знайти на сторінках сайту "М.С.Л." у розділі новин.

Також свої чималі виграші отримали й інші шанувальники «Лото-Забава». Зокрема, у конкурсі «Полювання за грошима» було виграно сучасний автомобіль JAC S2, еквівалентна вартість якого дорівнює 400 000 гривень. Він дістався пані Ірині з Києва, що додзвонилась до студії та назвала літеру, за якою приховувалась нова іномарка. Також було виграно найбільший приз одного з конкурсів «Щасливий номер» розміром у 50 000 гривень, які дісталися Віталію Дем’яненко із Переяслава-Хмельницького.

Щиро вітаємо всіх переможців!


Поділитись:
24 січня 2017
Ми у Viber!