0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Вітаємо «Азарт від МСЛ» з ювілейним 1000-м номером!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає нашого надійного партнера – газету «Азарт від МСЛ» з надзвичайною, визначною подією – ювілейним 1000-м номером! Вже не один десяток років пліч-о-пліч ми крокуємо разом крізь сотні важливих подій, миті щастя та радості, години негоди. Зі сторінок одного з найпопулярніших профільних видань України шанувальники лотерей щотижня дізнаються про переможців, нові акції та призи, свіжі новини, важливі події на лотерейному ринку України та світу. Наші партнери протягом довгих років продовжують виховувати у своїх читачів культуру лотерейної гри, допомагають однаково цінувати, як миті щастя від свого виграшу, так і від виграшів інших гравців. Фортуна вибаглива, проте прийде час і кожному з нас вона таки посміхнеться!

Урочисте привітання дружної команди газети відбулось у прямому ефірі «Лото-Забава» 15 січня 2017 року, коли ведучі найпопулярнішої української лотереї Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк подарували символічний святковий торт заступнику головного редактора всеукраїнської лотерейної газети «Азарт від МСЛ» Олегу Гресю.

А у цей радісний день хотілось би згадати найважливіші віхи становлення нашого улюбленого видання, друга та партнера - «Азарта від МСЛ», який вперше вийшов друком у далекому вересні 1997 року й був присвячений старту української лотереї «Спортпрогноз». Перший номер від 23 вересня, тоді ще повністю чорно-білий, презентував читачам легендарний динамівський футболіст і тренер Михайло Коман. Унікальна в усіх сенсах газета стала справжнім подарунком для всіх шанувальників лотерей. У 1999 році «Азарт від МСЛ» презентував лотерею «Лото-Забава», а у 2001 році – «Мегалот» з карколомним на той час джек-потом 1 мільйон гривень, а вже у 2002 році на сторінках газети з’явилося перше фото мільйонера-переможця!

Оглядаючись назад на довгий шлях постійного вдосконалення, не можливо не згадати й 2007 рік, коли українські шанувальники «Азарта від МСЛ» отримали змогу передплачувати та читати нову газету «ТОТО +», присвячену лотереї тото «Спортпрогноз», а згодом, у 2009 році – й лотереї «СПОРТЛІГА». У січні 2012 року редакція зважилась на неординарний дизайнерський хід та об’єднала обидві газети в одну, створивши видання-«перегортиш», де з одного боку була обкладинка «Азарту від МСЛ», а з другого – газети «ТОТО+».


Бажаємо «Азарту від МСЛ» процвітання та довголіття, нових ідей та їх успішних втілень, постійного збільшення армії читачів та шанувальників, а редакції газети – міцного здоров’я, натхнення та ентузіазму, затишку, миру та злагоди у сім’ях!

Поділитись:
16 січня 2017
Ми у Viber!