0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Перший призовий автомобіль 2017 року виграє киянин!

Однією з найяскравіших подій першого тиражу 2017 року став конкурс «Полювання за грошима». Розіграш сріблястого кросовера JAC S3 відбувся миттєво, з першого ж дзвінка! Пан Михайло з Києва зателефонував до студії та назвав літеру «О», яка принесла йому головний приз конкурсу еквівалентом 400 тис. гривень.    

Проте, поки триває акція «П‘ять авто від твого лото» у шанувальників «Лото-Забава» у два рази більше шансів виграти новий автомобіль! Наразі відома інформація про нового переможця акції. Вже другий акційний автомобіль поспіль дістається мешканцю Білої Церкви! Призова додаткова ігрова комбінація – 60612152. Щасливий білет №0090834 був придбаний у м. Біла Церква на фірмовому столі «М.С.Л.», який розташований у супермаркеті «Фуршет» на вул. 1 Травня, 13-А. 

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає усіх переможців новорічного тиражу від 1 січня 2017 року та очікує у найближчих представництвах для оформлення призів. 

Нагадуємо, що святкова акція «П‘ять авто від твого лото» триває! А для того, щоб випробувати свою удачу та стати учасником акції, необхідно купити 5 або більше білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. На білетах буде надрукована додаткова ігрова комбінація, кожну з яких потрібно надіслати окремим SMS-повідомленням на короткий номер 330. База акційних ігрових комбінацій, зареєстрованих на тираж, створюється окремо для кожного акційного тиражу. Попереду ще два акційних розіграші – встигніть отримати свій подарунок!

Поділитись:
3 січня 2017
Ми у Viber!