0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Другий поспіль кросовер JAC S3 дістається киянам

Другий тираж поспіль виграють новенький сірий кросовер JAC S3 та другий тираж поспіль приз дістається киянці! Тираж №905 від 11 грудня ознаменувався не лише анонсом старту нової новорічної акції «П’ять авто від твого лото», але й цікавим збігом обставин – удруге поспіль головний приз конкурсу «Полювання за грошима» дістався мешканці Києва! 

Переможцем «Полювання за грошима» стала пані Марина, яка зателефонувала до студії та, за ще одним збігом обставин, попросила відкрити букву «К» - Київ, і назва рідного міста принесла щасливиці модний хетчбек з 4-х циліндровим бензиновим двигуном під капотом та надійною механічною коробкою перемикання швидкостей, грошовий еквівалент якого становить 400 000 гривень! Від сильних емоцій, переможниця навіть на кілька хвилин втратила здатність говорити. І коли ведучі запитали: чи задоволена пані Марина призом? Вона відповіла: «Я просто не маю слів!».    

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає пані Марину з перемогою у конкурсі та чекає у найближчому представництві для оформлення призу. Нагадаємо, щоб узяти участь у конкурсі «Полювання за грошима» від «Лото-Забава», потрібно під час прямого ефіру, коли ведучі оголосять початок конкурсу, зателефонувати на короткий номер 330 з мобільного або на стаціонарний телефон 0-900-306-330. 


Поділитись:
12 грудня 2016
Ми у Viber!