0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» засуджує спроби керівництва МВС перерозподілити лотерейний ринок

Заяви міністра МВС Арсена Авакова щодо нібито неправомірності роботи оператора державних лотерей «М.С.Л.» є не тільки помилковими, а й незаконними.

«Оголошення чергової хвилі перевірок лотерейних операторів з метою закриття торговельних пунктів нагадує 2014 рік, - зазначив віце-президент «М.С.Л» Євген Власенко. – Тоді закривали точки нашої компанії, конфісковували обладнання. Але компанія виграла в МВС більш ніж 300 судових справ, і обладнання повернули. Щоправда, перед компанією ніхто з МВС так і не вибачився».

Компанія «М.С.Л.» - єдина, яка представляє Україну у Всесвітній асоціації лотерей. До 2014 року, коли компанія внаслідок неправомірного рішення потрапила під санкції, «М.С.Л.» була найбільшим в країні платником військового збору, що підтверджено преміями Міністерства оборони України.

«Компанія «М.С.Л.» – абсолютно легальний оператор, з яким цинічно розправляються силами МВС, - заявив адвокат «М.С.Л.» Ярослав Толкачов – Через пресинг чиновників, який здійснюється в інтересах монополіста, бюджет України втрачає мільярди гривень».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» закликає Міністерство фінансів дотримуватися  діючого законодавства України, згідно з яким ліцензії на здійснення лотерейної діяльності є чинними, поки не розроблені підзаконні акти та не проведений новий конкурс.

Компанія «М.С.Л.» сподівається на підтримку міжнародною спільнотою. Спроби використовувати санкційні списки та тиск правоохоронних органів для створення штучної монополії на багатомільярдному ринку суперечить не тільки нормам моралі й права, а й міжнародним зобов’язанням України.


Поділитись:
6 грудня 2016
Ми у Viber!