0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Киянка виграла новенький кросовер JAC S3!

Тираж №903 від 27 листопада ознаменувався появою у студії нового головного призу «Полювання за грошима», а саме - компактного сірого кросоверу JAC S3, грошовий еквівалент якого становить 400 000 гривень! Модний хетчбек з 4-х циліндровим бензиновим двигуном під капотом та надійною механічною коробкою перемикання швидкостей відразу ж став окрасою ефіру, а стильний ергономічний дизайн авто ідеально вписався у інтер’єр студії. Звичайно, поява нового автомобіля не могла не посилити завзяття гравців, які взяли участь у чесному поєдинку за головний приз конкурсу.

Переможцем «Полювання за грошима» стала пані Леся з Києва, яка зателефонувала до студії та попросила відкрити букву «Т», і ця літера принесла щасливиці головний виграш у цьому конкурсі – заповітний автомобіль! Як зізналась ведучим пані Леся під час прямого ефіру, телефонує на студію вперше у житті, проте грає вже другий рік. Водійських прав переможниця не має, проте сподівається незабаром їх отримати, щоб самостійно випробувати свій приз у дії.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає пані Лесю з перемогою у конкурсі та чекає у найближчому представництві для оформлення призу. Нагадаємо, щоб узяти участь у конкурсі «Полювання за грошима», потрібно під час прямого ефіру, коли ведучі оголосять початок конкурсу, зателефонувати на короткий номер 330 з мобільного або на стаціонарний телефон 0-900-306-330.

Поділитись:
28 листопада 2016
Ми у Viber!