0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У Запоріжжі виграли 1 000 000 гривень!

У тиражі №902 від 20 листопада, який відзначився зривом джек-поту, не обійшлось й без іншого крупного виграшу. Власник щасливого білета №0309538 з міста Запоріжжя виграв 1 000 000 гривень! Відомо, що лотерейний білет придбали на фірмовому столі «М.С.Л.» у ТЦ Бородинський на вул. Бородинська, 7.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможця з виграшем та з нетерпінням чекає у найближчому представництві для оформлення призу. Окрім того, переможця також очікує й святкова програма «Два дні з життя мільйонера», яку пропонують усім учасникам «Клубу мільйонерів «М.С.Л.». Нагадаємо, 13 листопада студію «Лото-Забава» відвідало подружжя мільйонерів Юрченків з Київщини - Анатолій Миколайович та Олена Віталіївна, які приїхали до столиці, щоб стати учасниками «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та долучитись до солодкого життя багатіїв, наповненого блиском дорогих автомобілів, ароматами делікатесів преміум-ресторанів та спалахами камер професійних фотографів. Детальніше про цю подію можна ознайомитись на нашому сайті за посиланням: http://msl.ua/uk/default/article/id/18008 . Нагадаємо, що у разі приїзду до Києва на переможця чекає ще один приємний бонус – особисте привітання ведучих у прямому ефірі: Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка та урочисте вручення призового сертифікату на 1 млн. гривень.  

Випробувати свою удачу та стати мільйонером – може кожен! Потрібно лише придбати лотерейний білет «Лото-Забава» за 10 гривень або білет зі «Щасливим номером» за 15 гривень та чекати розіграшу тиражу. А з новою функцією купівлі білетів онлайн узяти учать у розіграші «Лото-Забава» - ще легше! Потрібно просто перейти за посиланням: https://igra.msl.ua . Пам’ятайте: виграє той, хто грає!

Поділитись:
21 листопада 2016
Ми у Viber!