0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Невідомий підпалив нелегальний заклад азартних ігор в Одесі

У зв’язку з появою у ЗМІ інформації про те, що в Одесі 18 листопада приблизно о 4:30 ранку на території ТЦ «Афіна» у приміщенні під вивіскою «ЛОТО маркет» сталася пожежа, повідомляємо наступне:

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» не має жодного відношення до вказаного закладу, який, маскуючись під брендом «ЛОТО маркет», ймовірно надавав незаконні послуги з азартних ігор. 

Прес-служба Головного управління Національної поліції в Одеській області повідомила, що підпал вчинив невідомий зловмисник, який кинув пляшку з горючою речовиною, після чого зник з місця події. У момент інциденту в приміщенні закладу перебували 17 осіб. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України.

Компанія «М.С.Л.» виражає співчуття усім постраждалим. Та водночас нагадує, що будь-які азартні ігри в Україні є незаконними, тому усі учасники таких правопорушень переслідуються згідно чинного законодавства. Поява подібних закладів дискредитує широко відому на лотерейному ринку торгову марку «ЛОТО маркет» й оператор висловлює щире сподівання на те, що правоохоронні органи наведуть нарешті лад у цій галузі.
З актуальною інформацією про пункти розповсюдження лотерей «М.С.Л.» можна ознайомитися у вільному доступі на сайті компанії за посиланням: http://msl.ua/uk/default/buy . У разі підозри щодо статусу того чи іншого пункту розповсюдження, небайдужі громадяни завжди можуть звернутись до місцевих органів правопорядку та повідомити про зловживання за номером гарячої лінії оператора державних лотерей «М.С.Л.»: 0(800) 21-00-65. Закликаємо усіх бути пильними та грати відповідально.

Поділитись:
18 листопада 2016
Ми у Viber!