0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» та «Льодограй» вітають сім’ї героїв

29 жовтня 2016 року Універсальний навчально-тренувальний центр «Льодограй», який є соціальним проектом оператора державних лотерей «М.С.Л.», гостинно відчинив свої двері для дітей з сімей, де один з батьків загинув під час Революції Гідності, та дітей і дружин військовослужбовців, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході України. Цей візит на одну з провідних льодових арен нашої країни відбувся у рамках обласного заходу «Родинне коло», організованого за дорученням Київської обласної державної адміністрації.

На прохання Служби у справах дітей та сім’ї КОДА «Льодограй» знову став одним з головних пунктів екскурсійного маршруту для гостей Богуславщини. 25 дітей та 45 дорослих мали можливість безкоштовно покататися на ковзанах та із задоволенням провести час на сучасній ковзанці, що подарувало їм безліч незабутніх емоцій. Кожна дитина отримала у подарунок на згадку про УНТЦ «Льодограй» та оператора державних лотерей «М.С.Л.» фірмові сувеніри та фото на пам’ять.

Організатори заходу «Родинне коло» та всі гості були вдячні за теплий прийом і гарно проведений час. Компанія «М.С.Л.» бажає малечі та батькам не схилятися перед труднощами і, незважаючи ні на що, вміти радіти життю.

Поділитись:
2 листопада 2016
Ми у Viber!