0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Виграно перший мільйон завдяки білету, придбаному онлайн!

У тиражі №898 від 23 жовтня 2016 року в Україні з’явився новий, 254-й мільйонер «Лото-Забава». Гравець з Київської області закреслив три горизонталі з однією пільговою підковкою та зірвав один з головних призів найпопулярнішої лотереї країни. Слід зауважити, що цей виграш унікальний: вперше 1 мільйон гривень було зірвано завдяки білету, придбаному онлайн на сайті https://igra.msl.ua/lotozabava .
Нагадаємо, що придбати білети «Лото-Забава» через Інтернет, не виходячи з дому, стало можливо влітку 2016 року. Це було зроблено у відповідь на численні прохання лотерейних шанувальників. Відтоді в гравців з’явилась чудова можливість купувати та перевіряти свої лотерейні білети ще у більш зручний та сучасний спосіб. Крім того, для більшої зручності, можливо підписатись на розсилку результатів розіграшів, яка буде приходити на електронну пошту.
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає нового переможця з чималим виграшем та запрошує його у найближче представництво для оформлення призу. Зазначимо,  що у разі, якщо щасливчик приїде до Києва, на нього очікує спеціальна подарункова VIP-програма «Два дні з життя мільйонера» від «Клубу мільйонерів «М.С.Л.». А у прямому ефірі «Лото-Забава» відбудеться урочисте вручення призового сертифікату на 1 млн. гривень та особисте привітання ведучих - Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка.
У 2016 році це вже 15-й мільйонер «Лото-Забава». Випробувати свою удачу та стати наступним мільйонером може кожен. Потрібно лише придбати лотерейний білет «Лото-Забава» за 10 гривень або білет зі «Щасливим номером» за 15 гривень та чекати розіграшу тиражу, який вже протягом 17 років щонеділі проходить  на телеканалі «1+1» о 09:00.

Поділитись:
24 жовтня 2016
Ми у Viber!