0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: 17 000 гривень виграла киянка

Власником головного призу історичної вікторини від «Лото-Забава» стала киянка на ім’я Алла Саідова. Разом із виграшем у 17 000 гривень, переможниця отримала у подарунок екскурсію студією «Лото-Забава» 16 жовтня, де їй і був вручений головний грошовий приз.


Нагадаємо, що з нагоди свого Дня народження, лотерея «Лото-Забава» запрошувала всіх охочих взяти участь у додатковому конкурсі, який проводився з 26 вересня по 9 жовтня включно. Для того, щоб стати претендентом на отримання одного з грошових призів, майбутній учасник мав перейти за відповідним посиланням та правильно відповісти на кілька нескладних питань в режимі он-лайн щодо історії лотереї.


Всього прийняти участь у конкурсі вирішили 7 592 людини, проте лише 2 740 змогли надати правильні відповіді на питання конкурсу. І пані Алла виявилась однією із них! «Прийняти участь у конкурсі я вирішила тоді, коли в черговий раз зайшла на сторінку «Лото-Забава», щоб перевірити свій лотерейний білет, - розповідає переможниця. – Я майже завжди перевіряю свої білети он-лайн, тому новину побачила одразу. Про історію «Лото-Забава» мені було відомо мало, тому для того, щоб відповісти на питання конкурсу довелося трохи погуглити. Але це не заборонялось правилами. Більше того, я дізналась багато інформації про лотерею, яку ніколи не знала. Тепер, мабуть, стану грати трохи частіше».


Всього у рамках проведення додаткового конкурсу було розіграно 34 000 гривень. Серед них 17 призів розміром 1 000 гривень та 1 приз у 17 000 гривень.


Розіграш відбувався за допомогою сайту random.org.
Відеозапис розіграшу можна побачити за посиланнями:
https://www.youtube.com/watch?
https://www.youtube.com/watch?

Поділитись:
17 жовтня 2016
Ми у Viber!