0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Другий переможець акційного розіграшу завітав до студії

2 жовтня у прямому ефірі «Лото-Забава» з‘явився другий переможець акційного розіграшу до Дня народження – Олександр Шитов з міста Первомайськ (Миколаївська обл.), щоб отримати від ведучих програми символічний сертифікат на 200 000 гривень. Цікаво, що цього разу перемогла не одна особа, а ціла сім‘я прихильників найпопулярнішої лотереї в Україні. Зі слів Олександра стало відомо, що вони вже давно купують білети «Лото-Забава», грають та дивляться розіграші. Проте грандіозною перемогою слід завдячувати батькові Володимиру Павловичу та братові Сергію, які й придбали виграшні білети та узяли участь у святковій акції. На жаль, винуватці події не змогли особисто приїхати до студії. Брат у неділю працював, проте 72-річний батько спостерігав за урочистою миттю в прямому ефірі біля телевізора та звичайно ж вболівав за сина.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» приєднується до привітань та бажає переможцям використати виграш з користю для усієї сім‘ї. З нетерпінням чекаємо наступного тиражу та появу у студії «Лото-Забава» власника білета № 0038485 зі щасливою кодовою комбінацією 72869402, який зірвав третій акційний приз у розмірі 300 тис. гривень. Наразі про щасливчика відомо лише те, що білет був придбаний у фірмовому кіоску «М.С.Л.» на вулиці Ярослава Мудрого, 24, у м. Біла Церква.

Нагадаємо, що спеціальна святкова акція стартувала 18 вересня. Три з чотирьох тиражів вже мають своїх переможців, четвертий та останній розіграш відбудеться 9 жовтня. Саме тоді визначиться щасливий власник найбільшого призу акції до Дня народження «Лото-Забава» сумою 400 тис. гривень.

Поділитись:
4 жовтня 2016
Ми у Viber!