0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: На Київщині з‘явився новий мільйонер!

Розіграш тиражу №895, що пройшов 2 жовтня, подарував Україні ще одного мільйонера: 1 000 000 гривень зірвав власник білета №0091607. Наразі відомо, що виграшний лотерейний білет придбали в кіоску ТОВ «ДЛУ» №040 у м. Києві на проспекті Свободи, 13.    

Другий тираж поспіль «Лото-Забава» радує своїх гравців зірваними великими призами! Нагадаємо, що позаминулої неділі, 25 вересня, було  виграно 3 мільйони гривень, які дістались гравцю з Тернопільщини. Новий щасливчик з Києва став вже 252-им мільйонером за всю історію існування  найпопулярнішої лотереї українців та 13-тим у цьому році. 

Від щирого серця вітаємо переможця з неймовірним виграшем та чекаємо якнайшвидшої появи у найближчому представництві для оформлення призу. 

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує щасливчика для вручення ВІП-програми «Два дні з життя мільйонера» від «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та призового сертифікату на виграш у прямому ефірі «Лото-Забава».

Для того, аби долучитись до кола мільйонерів, потрібно не так й багато! Придбати лотерейний білет «Лото-Забава» усього за 10 гривень у будь-якій з офіційних точок продажу або не виходячи з дому – в Інтернеті за посиланням https://igra.msl.ua/lotozabava/uk , дочекатись недільного розіграшу, що проходить у прямому ефірі телеканалу «1+1» о 9:00, закреслити три горизонталі без пільгових підковок у одному полі або п’ять горизонталей з підковками у будь-якому полі білета та отримати заслужений виграш. Грайте та вигравайте!

Поділитись:
3 жовтня 2016
Ми у Viber!