0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У прямому ефірі - перший переможець акційного розіграшу

25 вересня до студії «Лото-Забава» завітав перший переможець святкового розіграшу до Дня народження найпопулярнішої української лотереї, який виграв приз у розмірі 100 тис. гривень. Ним став пан Василь з міста Радехів Львівської області. Цікавою виявилась історія пана Василя, адже за словами щасливчика, до цього знаменного дня він взагалі не вірив ані у лотереї, ані у перемоги в них. День, коли були придбані виграшні білети «Лото-Забава»  переможець згадує з посмішкою, адже придбав він їх виключно тому, що касир, яка розповсюджувала білети, сказала: «Я в Вас вірю, пане. Придбайте білети, сьогодні Ви переможете». 

Так і сталось. Невдовзі з переможцем зв’язались представники оператора державних лотерей «М.С.Л.» та повідомили про виграш у розмірі 100 тис. гривень. Завітавши на прямий ефір «Лото-Забава», пан Василь радо поділився враженнями від першої перемоги та, користуючись нагодою, передав вітання своїй родині, а також колегам-поліцейським з Радехівського відділку поліції.

Ми теж долучаємось до привітань на адресу першого переможця акційного розіграшу до 17-го Дня народження лотереї «Лото-Забава» та з нетерпінням чекаємо на власника призу другого святкового розіграшу 200 тис. гривень. Нагадаємо, що акція розпочалась 18 вересня та триватиме чотири тиражі до 9 жовтня. На своїх власників чекають ще два призи в розмірі 300 тис. та 400 тис. гривень. У цілому ж, призовий фонд святкової акції становить 1 млн. гривень. Долучайтесь до святкування та нехай вам щастить!

Поділитись:
27 вересня 2016
Ми у Viber!