0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нарешті лотерейні відрахування до держбюджету отримали цільове призначення

22 вересня всій країні стало відомо про прийняття Верховною радою України закону про державну підтримку кінематографії в Україні. За закон №3081-д проголосували 230 народних депутатів.

Відповідно до прийнятого Закону, підтримувати розвиток кіно в країні будуть в тому числі  оператори державних лотерей за рахунок відрахувань до державного фонду підтримки кінематографії України.

Оператор державних лотерей "М.С.Л." до цього часу сприяв розвитку спорту та культури в Україні виключно на добровільній основі у рамках соціальної відповідальності компанії. Прийняття Закону про державну підтримку кінематографії є гарним знаком та прекрасним показником того, що відтепер і держава планує долучитися до питань інвестування у майбутнє українського кіно.

Нагадаємо, що 17 серпня 2016 року Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» від імені Генерального директора Андрія Халпахчі та Виконавчого директора Владислава Лясовського вручив представникам оператора державних лотерей «М.С.Л.» пам’ятну відзнаку за вагомий багаторічний внесок в організацію та проведення одного з найбільших спеціалізованих кіноівентів України та Східної Європи.

З 2000 по 2014 роки компанія «М.С.Л.» виступала спонсором головної нагороди (гран-прі) КМКФ «Молодість». Інвестиції у розвиток спорту та культури України завжди були пріоритетними завданнями у діяльності «М.С.Л.» протягом усіх років роботи цього найбільшого в Східній Європі оператора державних лотерей. Реалізовувати ці основні міжнародні лотерейні принципи компанія буде й надалі.

Поділитись:
26 вересня 2016
Ми у Viber!