0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» та УНТЦ «Льодограй» відзначили День Богуслава

17 вересня 2016 року, коли Богуслав відзначав 984-ту річницю свого заснування, УНТЦ «Льодограй» та оператор державних лотерей «М.С.Л.», разом з адміністрацією міста, подарували незабутнє свято мешканцям цього районного центру. Усі охочі мали можливість прийняти участь у конкурсно-розважальній програмі з творчим напрямком «Тато, мама, я – творча та дружна сім’я», головним призом якої вперше став «Подарунковий сертифікат на екскурсію до студії телепередачі «Лото-Забава».
Місцем проведення свята було обрано центральний майданчик Богуслава біля районного будинку культури, де також відбулась урочиста церемонія за участю Богуславського міського голови В’ячеслава Дяченко, голови Богуславської районної державної адміністрації Ірини Старенької, голови Богуславської районної ради Володимира Замирайло та депутатів Київської обласної ради.
Подивитися на сімейні змагання зібралась велика кількість людей, адже всі знають, що якщо УНТЦ «Льодограй» щось організовує, то це варто уваги. У розважальній програмі «Тато, мама, я – творча та дружна сім’я» учасникам були запропоновані конкурси творчого напрямку: візитівка, імпровізований танок, вгадай мелодію, хто кого переспіває та згадає більше пісень на тему «Місто», конкурс «Крокодил» і багато інших.
З завданнями впоралися усі, а перемогу здобула сім’я Османових - тато Олександр, мама Надія та донька Софія, які отримали головний приз - «Подарунковий сертифікат на екскурсію до студії телепередачі «Лото-Забава», кубок та золоту медаль. Втім, інші учасники теж не залишились без нагород. Усі вони одержали призи від адміністрації міста, УНТЦ «Льодограй» та оператора державних лотерей «М.С.Л.».
По завершенню конкурсної програми мер Богуслава з нагоди святкування Дня міста урочисто нагороджував почесними грамотами «кращих з кращих», у тому числі – особисто співробітників УНТЦ «Льодограй», як організаторів проекту «Тато, мама, я – творча та дружна сім’я», за добросовісну, сумлінну працю, високу професійну майстерність та відповідальне ставлення до виконання покладених обов`язків. Ми дякуємо за таку високу оцінку нашої роботи. УНТЦ «Льодограй» та оператор державних лотерей «М.С.Л.» і надалі будуть дарувати усмішки, гарний настрій та незабутні емоції спортсменам, мешканцям Богуслава та гостям цього чудового затишного міста.

Поділитись:
21 вересня 2016
Ми у Viber!