0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» на відкритті національного конкурсу кейсів з КСВ

13 вересня 2016 оператор державних лотерей «М.С.Л.» прийняв участь в урочистому відкритті VII Національного Конкурсу кейсів з корпоративної соціальної відповідальності. Ініціатор та організатор заходу - Центр «Розвиток КСВ» за підтримки компанії EY та юридичної газети Pro Bono. Цього року Конкурс КСВ-кейсів присвячений Цілям Сталого Розвитку (ЦСР) і внеску українських компаній у їх досягнення. Ця знакова для українського суспільства подія відбулась в приміщенні столичного «Олімпік Холлу» у присутності понад 100 гостей – представників вітчизняного бізнесу, юридичних компаній, освітян, громадських діячів тощо.

Конкурс проводиться вже всьоме. За ці роки зібрано понад 150 кейсів українського бізнесу в форматі «проблема-рішення-результат» з питань прав людини, прав споживачів і співробітників, чесних операційних практик, довкілля і розвитку громад тощо.

Цього року вперше на прикладах відомих компаній було продемонстровано, як саме український бізнес долучається своїми практиками до Цілей Сталого Розвитку. У рамках заходу також відбулась презентація української версії Компасу для Бізнесу з досягнення Цілей Сталого Розвитку (SDG Compass), розробленої Глобальним Договором ООН, Глобальною Ініціативою зі Звітності та Всесвітньою Бізнес-радою зі сталого розвитку, яка містить конкретні кроки задля досягнення кожної з Цілей. Крім того, були представлені методики обрання пріоритетних для компаній напрямків реалізації ЦСР, а у форматі «світового кафе» обговорювались актуальні для України Цілі. Заключну частину програми організатори присвятили бліц-тренінгу з написання кейсів в рамках Конкурсу кейсів з КСВ.

Дата старту проекту була обрана не випадково – саме рік тому світові лідери на  історичному саміті Організації Об'єднаних Націй прийняли Порядок денний в галузі сталого розвитку до 2030 року. Він містить 17 Цілей, спрямованих на ліквідацію злиднів, збереження ресурсів планети, забезпечення благополуччя для всіх тощо. Кожна з Цілей містить ряд показників, які повинні бути досягнуті протягом 15 років. 1 січня 2016 офіційно вступили в силу усі 17 Цілей.

Для досягнення ЦСР необхідні спільні зусилля урядів, приватного сектора і громадянського суспільства. Оператор державних лотерей «М.С.Л.», втілюючи в життя головні міжнародні лотерейні принципи соціальної відповідальності, приєднався до проекту з метою покращення рівня життя в Україні.  


Поділитись:
14 вересня 2016
Ми у Viber!