0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Мільйон гривень додатково!

11 вересня 2016 року у найпопулярнішій сімейній лотереї України стартувала нова акція на честь святкування 17-го Дня народження «Лото-Забава». Протягом чотирьох святкових тиражів серед учасників акції будуть розіграні додаткові грошові призи загальною сумою в 1 мільйон гривень.  Акційні розіграші відбудуться 18 та 25 вересня, а також 2 та 9 жовтня.

За правилами проведення акційних розіграшів, кожного тижня розмір додаткового грошового призу буде збільшуватись. Так, наприклад, 18 вересня буде розіграний перший приз розміром 100 000 гривень. Розмір наступного призу дорівнюватиме 200 000 гривням, які знайдуть свого власника 25-го вересня. 2 жовтня будуть розіграні 300 000 гривень, а під час проведення останнього акційного тиражу 9 жовтня, розмір додаткового грошового призу складатиме 400 000 гривень.

Прийняти участь у розіграші додаткових призів може кожен бажаючий гравець «Лото-Забава». Для участі в акції необхідно придбати 5 або більше лотерейних білетів однією покупкою та зареєструвати додаткові ігрові комбінації, які будуть надруковані у кожному білеті, за допомогою смс-повідомлення на номер 330. З одного мобільного телефону можна надіслати безліч ігрових комбінацій, але кожна комбінація має надходити окремим смс-повідомленням.

Починаючи з 18 вересня кожної неділі протягом терміну проведення святкової акції у прямому ефірі «Лото-Забава» комп’ютер за принципом випадковості визначатиме виграшні додаткові ігрові комбінації, які надсилались гравцями протягом тижня. Звертаємо увагу, що база даних  ігрових комбінацій оновлюється щотижня! Тож старі комбінації, які були зареєстровані на минулі тиражі участі в розіграші не прийматимуть.

Для отримання виграшу, кожен переможець акції має приїхати у студію «Лото-Забава» для урочистої церемонії отримання сертифікату на призову суму, яка вручатиметься ведучими лотереї.

Спостерігати за розіграшами лотереї можна щонеділі у прямому ефірі телеканалу «1+1» о 9:00. 

Поділитись:
13 вересня 2016
Ми у Viber!