0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

СВЯТКОВІ УІК-ЕНДИ ВІД «МЕГАЛОТ» НА ВДНГ

  На честь 15-річчя однієї з найпопулярніших лотерей України – «Мегалот» - у період з 13 серпня по 4 вересня 2016 відбулась промо-акція під назвою «Здійснюй мегамрії» на території Національного комплексу «Експоцентр України». Щовихідних протягом зазначеного періоду кияни та гості міста мали змогу на додачу до гарного відпочинку зіграти у лотерею «Мегалот» та зробити пам’ятне фото на фоні незвичайного банеру із зображенням величезної купи грошей, які символізують головні призи лотереї. Нагадаємо, що саме в  «Мегалот» у 2014 році було виграно найбільший мегаджек-пот України розміром у 15 мільйонів гривень.

  Місце проведення промо-акції було вибрано не випадково адже Національний комплекс «Експоцентр України» є одним із найпопулярніших місць для проведення фестивалів, пікніків та інших розважальних заходів. Відпочиваючі із самого початку були готові витрачати там свої кошти для придбання смачної їжі та розваг тощо. Саме тому яскравий стенд державної лотереї «Мегалот» швидко збирав навколо себе бажаючих випробовувати свою удачу та відчути себе справжніми мільйонерами, адже мінімальна вартість однієї ставки – всього 5 гривень.

  Нагадаємо, що саме в серпні 2016 року лотерея «Мегалот» відсвяткувала свій 15-й День народження. Починаючи з 29 серпня 2001 року за весь час проведення лотереї українцями було виграно 12 джек-потів на загальну суму в 41 мільйон 37 тисяч гривень та 13 мегапризів на 54 мільйони 345 тисяч гривень.

  Розіграші лотереї «Мегалот відбуваються двічі на тиждень: кожної середи та суботи. Спостерігати за трансляцією розіграшів лотереї можна о 22:40 на Першому Національному телеканалі.

Поділитись:
7 вересня 2016
Ми у Viber!