0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» та «Льодограй» привітали усіх з 1 вересня

 1 вересня 2016 року Універсальний навчально-тренувальний центр «Льодограй»  та оператор державних лотерей «М.С.Л.» привітали маленьких мешканців Богуслава з Днем знань. Цього разу команда льодового палацу  завітала до дитячих садочків.

 Радість, позитивні емоції та дарунки від УНТЦ «Льодограй» та компанії «М.С.Л.» отримали вихованці ДНЗ №4, №6, №1, а це – понад 250 малюків.

  На святі в кожному садочку маленькі хлопчики та дівчатка із захопленням знайомились ближче з УНТЦ «Льодограй», побачили, як це чудово – бути спортсменами однієї з найкращих льодових арен України. Уся малеча отримала брендовані сувеніри, а також – запрошення на безкоштовне тренування з фігурного катання або з хокею.

На сьогоднішній день «Льодограй» став найпопулярнішим спортивним центром у Богуславському районі. Його колектив  постійно спілкується із своїми вихованцями, їх батьками та своїми потенційними підопічними. УНТЦ «Льодограй» дарує дітям свято, посмішки,  здоровий спосіб життя та створює майбутніх чемпіонів України.

Поділитись:
2 вересня 2016
Ми у Viber!