0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Максі-Лото»: Зірвані 100 тисяч та 150 тисяч гривень!

  У новій електронній миттєвій лотереї «МАКСІ ЛОТО» виграли кілька головних призів. Так, 29 липня в місті Миколаїв був придбаний виграшний лотерейний квиток, який приніс своєму володарю 100 000 гривень, а наступний приз розміром у 150 000 гривень 19 серпня  виграв лотерейний шанувальник із села Велике Поле, Рівненської області. Кожен з гравців витратив на виграшний лотерейний квиток по 25 гривень.

  Відомо, що власником 100 000 гривень стала жінка на ім’я Світлана, що мешкає у місті Миколаїв. Свій квиток жінка придбала у ЛОТО маркеті, що розташувався на проспекті Миру, 21. За словами переможниці грати в лотереї вона почала дуже давно. Наприклад, в «Лото-Забава» жінка грає із самого першого тиражу. Незважаючи на свій поважний досвід лотерейної гри, такий великий виграш як у «МАКСІ ЛОТО» Світлані вигравати поки що не вдавалося. Були виграші по кілька тисяч гривень, проте 100 000 пощастило виграти вперше. Міркуючи щодо планів на виграні гроші, переможниця схиляється до того, щоб вкласти їх у свій бізнес в сфері послуг.

  Наступний переможець на ім’я Іван, якому пощастило виграти у серпні 150 000 гривень, свою частину виграшу планує витратити на незабутню мандрівку разом зі своєю родиною. 42-річний агроном з Рівненської області так само як і пані Світлана почав грати в лотереї настільки давно, що наразі не може пригадати точну дату коли відбулась його перша лотерейна гра. Зі слів Івана, в нього нема найулюбленішої лотереї, адже потрохи грає у всі, які можна придбати у розповсюджувача. До речі, грати переможець полюбляє лише на фірмовому столі «М.С.Л.» що розташований у місті Рівне за адресою вулиця Гагаріна, 16. Виграти один із головних призів лотереї розміром у 150 000 щасливцю вдалося вперше. Проте періодично йому вдавалося вигравати гарні грошові призи у інших лотереях. Так, Іван пригадав випадок, коли йому вдалося вгадати 5 чисел із 42-х у лотереї «Мегалот» і виграти чималий куш.

Нагадуємо, що попереду на гравців очікують ще багато інших головних призів лотереї «МАКСІ ЛОТО» серед яких найбільший – 250 000 гривень! Вартість одного лотерейного квитка нової електронної миттєвої лотереї: від 5 до 25 гривень.

Поділитись:
31 серпня 2016
Ми у Viber!