0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: у літній акції «Морський круїз» розіграно 1 560 000 гривень

28 серпня завершилася масштабна літня акція під назвою «Морський круїз» від найпопулярнішої сімейної лотереї - «Лото-Забава». Починаючи з 5 червня щонеділі протягом 13 тижнів серед учасників акції розігрувалися додаткові 120 000 гривень. Переможцями стали гравці з усіх куточків України, які загалом за весь період проведення акційних розіграшів виграли 1 560 000 гривень.

Власниками головних призів стали гравці з таких областей як: Полтавська, Тернопільська, Запорізька, Київська, Хмельницька, Донецька, Львівська, Одеська, Закарпатська та Дніпропетровська. При цьому, у Львівській, Одеській та Запорізькій областях виявилось одразу по два переможця.

За умовами проведення акції, кожен із щасливців обов’язково мав бути присутнім на урочистій церемонії вручення призового сертифікату від телеведучих, яка відбувалась у прямому ефірі на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, що для того, щоб прийняти участь в акції бажаючим необхідно було купити 3 або більше білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою та зареєструвати додаткові комбінації, які обов’язково друкувалися в кожному білеті. Щоб номер телефону гравця потрапив до бази претендентів акційного розіграшу, необхідно було додаткові ігрові комбінації надіслати за допомогою смс на номер 330*. При цьому кожна комбінація мала бути надіслана окремим смс-повідомленням. Після цього кожної неділі комп’ютер за принципом випадковості визначав одного переможця серед тих гравців, які надіслали додаткові ігрові комбінації.

До речі, найближчої неділі 4 вересня у студію приїде заключний володар 120 000 гривень, який був визначений 28 серпня. Наразі відомо, що переможець приїде до столиці із міста Дніпро.

Як завжди, розіграші «Лото-Забава» можна побачити у прямому ефірі телеканалу «1+1» щонеділі о 9:00. 

Поділитись:
30 серпня 2016
Ми у Viber!