0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Турнір «Хокейна Україна» - в УНТЦ «Льодограй»

До 25-ої річниці Незалежності України у Богуславі (Київська область), за підтримки Андрія Полосенка, відбулась яскрава подія у спортивному житті міста. На льодовій арені «Льодограй», що є соціальним проектом оператора державних лотерей «М.С.Л.», 24 серпня 2016 пройшов турнір «Хокейна Україна», в якому зустрічалися любительські команди: Богуславські «Шершні», Северодонецький «Хімік» та дві столичні команди - «Нічні вовки» та  «777».

Запекла боротьба команд, турбулентні бентеження вболівальників, водоспад гольових моментів та шторм емоцій на льоду і на трибунах - ось в якій атмосфері проходили усі ігри змагань. 

Шість блискучих та жвавих матчів не залишили байдужими жодного глядача: незабутні буліти, неперевершені двобої воротарів та хокеїстів, майстерне влучення шайбами у ворота суперників у виконанні Олега Цебренка, Олександра Матвійчука та Андрія Полосенка. 

Отже, переможцем турніру «Хокейна Україна» у напруженій боротьбі стала команда богуславських «Шершнів», капітаном якої є Андрій Полосенко.

2-е місце посіла команда ХК «Хімік» (Сєверодонецьк);

3-є місце – ХК «777» (Київ);

4-е місце – ХК «Нічні вовки» (Київ).

Поділитись:
26 серпня 2016
Ми у Viber!