0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Веселі старти від УНТЦ «Льодограй» та «М.С.Л.»

Цього тижня масштабно відзначалося 25-річчя Незалежності України. Не залишився осторонь і Універсальний навчально-тренувальний центр «Льодограй»: спільно з райдержадміністрацією та за підтримки оператора державних лотерей «М.С.Л.» 23 серпня колектив льодового палацу вперше організував для мешканців Богуслава справжні спортивні старти «Тато, мама, я - спортивна і дружна сім'я», присвятивши їх дню народження нашої держави. Адже гармонійний розвиток будь-якої країни неможливий без наявності фізично і морально здорових громадян.

Представники УНТЦ «Льодограй» та батьківського комітету вихованців центру зимових видів спорту запропонували насичений сценарій свята, головними героями якого стали звичайні богуславські родини. Усі вони із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах й азартно боролися за перемогу.

У якості локації було обрано мальовничу місцину на галявині над річкою Рось, недалеко від місцевого Будинку культури. Рівень організації і проведення цього виїзного заходу від УНТЦ «Льодограй» привів у захват усіх, хто його відвідав. І переможці, і учасники імпровізованих змагань отримали пам'ятні подарунки, кубки, медалі, фото на пам'ять з талісманом хокейної команди «Шершні» та чудовий настрій.

Поділитись:
25 серпня 2016
Ми у Viber!