0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ПРЕМ’ЄРА РОКУ: ФІЛЬМ «МОЯ УКРАЇНА»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає всіх із 25-річчям Незалежності України і запрошує приєднатися до прем’єрного показу документального фільму «Моя Україна», який відбудеться 24 серпня 2016 року о 09:15 на каналі ICTV. Головною героїнею стрічки стала Олена Фроляк, ведуча програми «Факти», керівник інформаційної служби телеканалу ICTV. Режисер картини – Михайло Крупієвський.

«Майже 25 років поспіль я щоранку іду на роботу, 25 років я розповідаю вам новини, 25 років я добираю до них свої інтонації, – такими словами Олена Фроляк розпочинає кінострічку – квінтесенцію найважливіших подій, яких зазнала країна протягом останньої чверті століття. Ці роки були для народу різними: українці пережили перемоги і поразки, надії і розчарування, і у кожного з них народилася своя Україна.

На порозі ювілейної дати Олена Фроляк вирушає в подорож країною в часі та просторі, аби максимально наблизитися до українців з усіх куточків Батьківщини, поговорити і прожити з ними один день, наповнитися їхньою енергією, збагнути думки, відчути їхні надії та сподівання.



Фільм розповідає про різноманітні знакові для України події, у тому числі – звертає увагу на значущу роль лотерей у розвитку спорту в нашій державі. Ми побачимо, як змінюється життя дітей, дорослих та цілого міста Богуслав у Київській області завдяки тому, що на кошти лотерейного оператора збудований льодовий палац «Льодограй».

Разом з Оленою Фроляк над минулим і сьогоденням країни розмірковують також відомі українці: журналіст і редактор Юлія Мостова, письменниця Оксана Забужко, публіцист Віталій Портников, видавець Іван Малкович, співак Олег Скрипка, лікар-кардіолог Борис Тодуров, поет-пісняр Юрій Рибчинський, співак і композитор Тарас Чубай та інші.

 Дивіться різнобарвну, живописну й наповнену смислами мандрівку відомої телеведучої в документальному проекті ICTV «Моя Україна».

Поділитись:
22 серпня 2016
Ми у Viber!