0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

КМКФ «Молодість» відзначив внесок компанії «М.С.Л.» у розвиток культури

17 серпня 2016 року Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» від імені Генерального директора Андрія Халпахчі та Виконавчого директора Владислава Лясовського вручив представникам оператора державних лотерей «М.С.Л.» пам’ятну відзнаку за вагомий багаторічний внесок в організацію та проведення одного з найбільших спеціалізованих кіноівентів України та Східної Європи.

«Ми високо цінуємо вашу участь та допомогу, завдяки яким наша мистецька подія проходить на високому рівні. Дякуємо за багаторічну партнерську підтримку! Маємо за честь співпрацювати з вами», - йдеться у подяці. 

Нагадаємо, що з 2000 по 2014 роки компанія «М.С.Л.» виступала спонсором головної нагороди (гран-прі) КМКФ «Молодість». Інвестиції у розвиток спорту та культури України завжди були пріоритетними завданнями у діяльності «М.С.Л.» протягом усіх років роботи цього найбільшого в Східній Європі оператора державних лотерей. Реалізовувати ці основні міжнародні лотерейні принципи компанія буде й надалі.


Довідка

Фестиваль «Молодість», заснований у 1970 році – одна із найбільших спеціалізованих кіноподій України та Східної Європи за версією Міжнародної федерації асоціацій кінопродюсерів (FIAPF).

Основна місія кінофестивалю «Молодість» – сприяння розвитку молодого кіно: дебютних професійних та аматорських фільмів.

«Молодість» – єдиний кінофестиваль в Україні, що з 1991 року входить до рейтингів FIAPF. Це пріоритетний майданчик в регіоні для представлення найсвіжішої та найактуальнішої кінопродукції –як мейнстрімної, так і експериментальної.

До географії конкурсних робіт належать країни майже з усіх континентів.

З «Молодістю» стартували такі відомі режисери: Фред Келемен, Том Тиквер, Франсуа Озон, Андраш Монорі, Олексій Балабанов, Денис Євстигнеєв, Стівен Долдрі. Учасників «Молодості» пізніше відзначали «Золотою пальмовою гілкою» (Брюно Дюмон) та «Оскаром» (Ален Берлінер).

Головна нагорода Фестивалю – статуетка, виконана у вигляді скіфського оленя.

2016 року Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» відбудеться з 22 по 30 жовтня.

Поділитись:
18 серпня 2016
Ми у Viber!