0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лотерейний білет на 120 000 гривень подарував дівер

14 серпня 2016 року студію «Лото-Забава» у прямому ефірі відвідала переможниця літньої акції «Морський круїз» - підприємець з Дніпра Олена Кассас, яка у тиражі 887 виграла 120 000 гривень. Ведучі найпопулярнішої української лотереї, Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк, привітали щасливицю та урочисто вручили їй символічний сертифікат на призову суму.

Як повідомила гостя, білет до неї потрапив випадково – від Давида, брата чоловіка. Він часто грає у лотереї, особливо – в «Лото-Забава». Цього разу білет придбав у Запоріжжі і подарував невістці та братові. А потім Давид самостійно дізнався про виграш та повідомив про це родину Олени, яка і досі не може повірити в таку удачу. «Я сама кілька разів купувала лотерейні білети, але ніколи не вигравала більше, ніж витрачала. Чесно кажучи, навіть не вірила, що можна виграти таку велику суму. Виходить, що можна», - зазначила переможниця.

Як витратити свій приз Олена ще не вирішила: є бажання і відпочити, і, можливо, нове авто придбати. Для здійснення таких планів, звісно, потрібно ще додати певну суму. І де її взяти, дівчина з Дніпра знає: «Тепер я вже сама буду частіше купувати білети «Лото-Забава», хочу виграти ще більші гроші», - каже Олена.

14 серпня також визначився і наступний переможець літньої акції «Морський круїз», який придбав білет №0152590 у Львові за адресою проспект Червоної Калини, 113. За умовами, для отримання 120 000 гривень щасливчик обов’язково повинен приїхати до Києва та отримати у прямому ефірі призовий сертифікат. Отже, 21 серпня ми дізнаємось його ім’я та нову історію виграшу. Нагадаємо, що попереду лише 2 розіграші за акцією «Морський круїз» і 240 000 гривень вже очікують на своїх власників.

Поділитись:
16 серпня 2016
Ми у Viber!