0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

"Морський круїз" від "Лото-Забава": виграно вже 1 200 000 гривень!

Протягом останніх 10 тиражів "Лото-Забава" шанувальниками найпопулярнішої сімейної лотереї в Україні були виграні додаткові 1 200 000 гривень в рамках проведення літньої акції під назвою "Морський круїз".

7 серпня черговий головний приз літньої акції знайшов свого власника. Ним виявився гравець, який придбав виграшний  лотерейний білет № 0286431 у кіоску «М.С.Л.», що знаходиться у Запоріжжі на вулиці Анголенка,7.  Грошовий приз переможця склав 120 000 гривень.

Цей виграш став вже десятим за весь час проведення літньої акції. Попереду ще 3 тиражі під час яких буде обов’язково розіграно додаткові 360 000 гривень.
 
Побачити щасливого гравця із Запоріжжя можна буде вже найближчої неділі 14 серпня у прямому ефірі "Лото-Забава", що стартує о 9:00 на телеканалі «1+1». Нагадаємо, що за правилами проведення літньої акції «Морський круїз», кожен з переможців для отримання виграшу має бути присутнім в студії на урочистій церемонії вручення сертифікату на 120 000 гривень.

До речі, 7 серпня студію відвідав дев’ятий переможець літньої акції, який приїхав до Києва із міста Одеса. Ним виявився водій тепловозу на ім’я Геннадій. За словами чоловіка, насправді, переможницею виявилась його дружина Ірина, яка придбала лотерейні білети "Лото-Забава" і вирішила подарувати один з них своєму коханому. Як виявилось трохи згодом, саме цей білет і виявився виграшним.

Зі слів Геннадія, грати у «Лото-Забава» дружина почала 15 років назад. За весь час гри цей виграш для них виявився найбільшим, тому, дізнавшись про таку удачу, було вирішено відкласти заплановану відпустку та їхати до Києва для отримання призового сертифікату. 

Нагадуємо, що попереду на гравців чекають всього 3 акційні тиражі, протягом яких українці мають змогу виграти додаткові 360 000 гривень. Для того, щоб прийняти участь в акції, необхідно купити 3 або більше білетів лотереї "Лото-Забава" однією покупкою та зареєструвати додаткові комбінації, які обов’язково будуть надруковані в кожному білеті. Щоб номер телефону гравця потрапив до бази претендентів акційного розіграшу, необхідно додаткові ігрові комбінації надіслати за допомогою смс на номер 330*. Кожну комбінацію необхідно відправляти окремим смс-повідомленням.

Поділитись:
9 серпня 2016
Ми у Viber!