0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз»: зірвано 16-й джек-пот у 2016 році

6 серпня під час проведення 561 тиражу лотереї ТОТО «Спортпрогноз» був зірваний черговий джек-пот! Головний приз, який сягнув відмітки у 160 000 гривень, виграли одразу шість гравців з різних куточків країни. За правилами проведення «Спортпрогноз» гроші будуть розподілені серед усіх переможців. Таким чином, виграш кожного складатиме 26 666 гривень.

Наразі відомо, що виграшні ставки були зроблені у таких містах як: Житомир, Полтава, Київ, Харків та Львів. До речі, найменше витратили на гру два гравця зі Львова та Києва: всього 15 гривень. В той самий час, найдорожча ставка серед переможців була зареєстрована у Полтаві – 96 гривень. При цьому, мінімальна вартість гри у лотерею «Спортпрогноз» - 3 гривні.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців та з нетерпінням очікує на них у найближчих представництвах для оформлення виграшу.

Нагадаємо, що для того, щоб виграти джек-пот, гравцеві необхідно правильно передбачити результати 12 футбольних матчів, які зазначені на діючий тираж лотереї «Спортпрогноз». При цьому необхідно визначити команду, яка виграє, або ж вказати на нічию.

Саме «Спортпрогноз» є лотереєю, у якій частота зривів джек-поту найбільша в Україні. Лише у цьому році українцями було зірвано вже 16 головних призів!

Новий стартовий джек-пот лотереї у наступному тиражі становитиме 100 000 гривень.

Поділитись:
8 серпня 2016
Ми у Viber!