0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

"Лото-Забава": залишилось всього 5 розіграшів по акції "Морський круїз"

24 липня, під час розіграшу 885 тиражу «Лото-Забава», студію лотереї відвідав сьомий переможець літньої акції під назвою «Морський круїз». Черговим власником грошового призу розміром у 120 000 гривень став житель міста Львів на ім’я Богдан, який дізнався про свій виграш вже 17 липня.

Зі слів переможця, він не є завзятим лотерейним гравцем, але коли дізнався про старт літньої акції, вирішив обов’язково взяти в ній участь. У переможця є дружина та маленька дочка і саме на них Богдан збирається витратити свій виграш. 

Вже найближчої неділі 31 липня студію «Лото-Забава» відвідає наступний переможець літньої акції, якого ведучі урочисто привітають із виграшем. Наразі відомо, що новим власником чергових 120 000 гривень став гравець із міста Котовськ Одеської області. Саме в цьому місті гравець придбав виграшний лотерейний білет № 0052927 у кіоску «М.С.Л.», що розмістився на вулиці Сільськогосподарській, 5.

Нагадаємо, що за умовами проведення літньої акції, для отримання виграшу гравець має обов’язково приїхати на урочисту церемонію вручення символічного сертифікату з рук ведучих.

Попереду ще 5 акційних розіграшів під час яких щоразу будуть обов’язково розіграні призи по 120 000 гривень кожний. Щоб прийняти участь в акції необхідно купити 3 або більше білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою та зареєструвати додаткові комбінації, які обов’язково будуть надруковані в кожному білеті. Щоб номер телефону гравця потрапив до бази претендентів акційного розіграшу, необхідно додаткові ігрові комбінації надіслати за допомогою смс на номер 330*. Кожну комбінацію необхідно надсилати окремим смс-повідомленням.

Спостерігати за розіграшами «Лото-Забава» можна щонеділі на телеканалі «1+1» о 9:00.

Поділитись:
28 липня 2016
Ми у Viber!