0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мультимільйонери з села Сокиринці

У невеличкому мальовничому селі Сокиринці на Хмельниччині сталася неймовірна подія: 10 липня 2016 року сім’я пенсіонерів виграла джек-пот лотереї «Лото-Забава»! Звістка про 3 000 000 гривень, які дістануться Віталію Миколайовичу Митко та його дружині Людмилі Зіновіївні, майже миттєво розлетілась по усьому Чемеровецькому району. Ніяких вагань не було: переможці 883-го тиражу вирішили їхати до столиці аби отримати від улюблених ведучих символічний чек у прямому ефірі.

Вранці 23 липня довгоочікувані гості прибули на центральний залізничний вокзал, де їм одразу була подарована традиційна для учасників КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» програма «Два дні з життя мільйонера». Віталій Миколайович, як водій з солідним стажем, одразу оцінив бездоганний білосніжний лімузин, на якому ВІП-туристи пересувалися вулицями протягом цього незабутнього вікенду.

Персональна екскурсія по історичним місцям Києва, ексклюзивна фотосесія, проживання у розкішному готелі і багато інших сюрпризів від оператора державних лотерей «М.С.Л.» надовго запам’ятаються мешканцям Сокиринців. Треба відмітити, що колоритний переможець «Лото-Забава» також справив яскраве враження на усіх, з ким зустрівся. Особливо емоційно його вітали іноземці, які бачили Віталія біля столичних культурно-історичних пам’яток підчас фотозйомок: закордоном лотереї надзвичайно популярні – в них грають майже 80% дорослого населення.

Із нетерпінням подружжя очікувало на прямий ефір. Звичайно, трохи хвилювались, але Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк підтримали новоспечених мультимільйонерів. Уся країна дізналася про те, що щасливий білет придбав син, за розіграшем слідкували Людмила з дочкою, а в результаті переміг Віталій Миколайович J

До речі, він став 245-м мільйонером «Лото-Забава». А вже на брифінгу для журналістів Людмила розповіла, що грає в «Лото-Забава» майже 14 років. Донедавна білети доводилось купувати в районному центрі, оскільки в селі їх просто не було. І тільки нещодавно стало можливо придбати білет он-лайн, не виходячи в дому, завдяки Інтернету за посиланням https://igra.msl.ua/lotozabava/uk.

Віталій іноді дорікав дружині, мовляв, краще колеса для машини купити, ніж лотерейні білети. А зараз він до сліз вдячний своїй половинці за наполегливість. «Тепер я сам буду квитки купувати, в будь-якій кількості!», - сміється переможець. І як розпорядитися трьома мільйонами він вже теж знає: «Нам багато грошей не треба, хіба що машину оновити. Онуки підростають, їх у нас троє, ось для них цей виграш і стане в нагоді».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» ще раз щиро вітає Віталія Миколайовича та Людмилу Зіновіївну з чималим виграшем, а всім бажає вірити в свою удачу, грати та вигравати!

 

Поділитись:
25 липня 2016
Ми у Viber!